Skip links

Firmaaftale

Med en fast aftale med ML Serviceteam, kan din virksomhed nu få muligheden for, at få leveret fast, trygt og hurtigt ud af huset. Hvad end det er reparationssager der skal transporteres fra butik til værksted, eller det måske er varer der skal fra fabrikant til butik, ja så er vi den rette samarbejdspartner til opgaven. ML Serviceteam står til rådighed døgnets 24 timer, og lægger en ære i, at møde til aftalt tid.

Hvis du vælger ML Serviceteam fast, finder vi en billig, fair og afspejlende pris, ud fra den volumen af kørsel du ønsker af os. Vi har både mulighed for, at planlægge faste dage og tider, men også hvor du ringer os ud. Hvad end du har af behov, kan vi matche det med en fast aftale.

For at få en fast aftale, skal du udfylde nedstående formular, og du vil blive ringet op af en af ML Serviceteam servicemedarbejdere. Sammen og ud fra dine angivet informationer, vil vi skabe en løsning, så du trygt kan flytte fokus dertil, hvor du er mest behøvet. Transporten fra A til B står vi for.