Flytning

Pålidlige og forsigtige – Dine ejendele er sikrer med os

Privat flytning
Det kan være svært at stå overfor en flytteopgave både økonomisk og praktisk. Det kræver desuden et stort overblik og for de fleste familier er flytning sjælden bekymringsfri. Derfor tilbyder vi gerne at komme ud og tage en snak (selvfølgelig helt gratis) hvis du har brug for hjælp til at skabe overblik over din flytning og giver samtidig et uforpligtende tilbud.

Det handler om tillid og tryghed
Med ML Serviceteam ApS som flyttefirma kan du let slippe bekymringerne. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og du kan derfor trygt lade os håndterer dit flyttegods. Vi arbejder effektivt og med de bedste flytte teknikker. Derudover er du garanteret en service af høj kvalitet – hver gang. Samtidig tilbyder vi totalløsninger med slutrengøring og handymanservice hvis der er behov for dette. Skulle uheldet mod al forventning være ude, er vi dækket af Danmarks bedste flytteforsikring hos Codan forsikring. Vi tilbyder både fastpris-aftale og timepriser. Derudover kommer vi gerne ud og giver et GRATIS og uforpligtende tilbud på din flytning.

Service Pris inkl. moms
Én flyttemand & én flyttebil á 20 kubik 560 DKK
To flyttemand & én flyttebil á 20 kubik 950 DKK
Tre flyttemand & én flyttebil á 20 kubik 1.272 DKK

Der opkræves minimum 4 timer på alle takster. Herefter regnes der pr. påbegyndte ½ time.
Tillæg genbrugsplads = fra 399,- inkl moms *for adgang og benyttelse af genbrugsplads som virksomhed bliver vi opkrævet et gebyr (dette ifølge affaldsbekendtgørelserne fra 2011 & 2012)

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015