Handyman Erhverv

Dygtige og hurtige håndværkere til erhverv

Har du, din virksomhed eller din arbejdsplads brug for, at en alt-muligt-mand kommer til i ny og næ? Vi hos ML Serviceteam kan nu tilbyde dette. Vi har forståelsen for, at man kan være glad for samme person, og et samarbejde skal opbygges på et fundament af tid, tillid og kvalitet. Derfor tilbyder vi nu, at din virksomhed via centralen kan få tildelt en handyman, som kommer når behovet opstår, og går når problemet er løst.

Vores handyman kan tilkaldes døgnets 24 timer, og har derfor ingen kvaler for, at skulle løse jeres opgave når den behøver det. Prisen på vores handyman snakker vi om, men hvad sikkert er, er, at han vil koste det samme underordnet hvilken opgave han måtte blive udsat for. På denne logiske måde, kan du hurtigt regne ud hvad omkostningerne for en opgave cirka måtte blive. Ydermere kommer vores håndværker med et skøn ved alle opgavestart.

Vi kan tilbyde denne service til private og virksomheder, og til en pris der gør, at alle kan være med.
Vores mænd kommer til aftalt tidspunkt, og skulle der opstå en situation, så kompensere vi altid for denne på den ene eller anden måde. Hos ML Serviceteam er det aldrig kunden der skal bøde for de ting, kunden ikke kan være herre over, som trafikken. Af samme grund er vi kørt fra centralen i god tid, og vil typisk lande et par minutter før aftalt tid. Vi arbejder gerne i de sene timer, og helt når det passer dig. Vores handymen har forståelse for, at et arbejde kan have skæve timer, og børn skal hentes og passes herefter, derfor har vi tilrettelagt en arbejdsgang efter dit hoved, så du får så lidt bekymringer som overhoved muligt. Dette mener vi er god service, og denne type handlinger er dét vi vil huskes for, hvis ikke vores fantastiske kvalitet, erfaring og vilje til, at skabe det bedste resultat.

Ønsker du at høre hvad vi kan gøre for dig, så hiv fat i os allerede i dag!

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015