Skip links

Havearbejde

Med havearbejde fra ML Serviceteam får du en pålidelig, seriøs og ambitiøs partner, i missionen om at komme fra nutid til fremtidige ønsker. ML Serviceteam har enormt meget erfaring med danske haver, og har klaret selv de mest håbløse opgaver i dette erhverv. Den erfaring er vi nu klar til, at viderebringe til dig, eller måske en du kender med et ønske om, at få klaret havens mest tidskrævende, seje og tunge opgaver.

Vi har kompetencer indenfor alt fra græsslåning til hækkeklipning, plante tulipaner og meget, meget andet. Vi håndterer både små haver, men kan bestemt også klare store og mere tidskrævende opgaver, i evt. erhvervshaver eller andet du måtte have på hjertet.

Vi har en stor viden indenfor, hvordan forskellige planter, græs og andet skal behandles, og er derfor rette partner til, at rykke, fjerne eller plante det meste. Vi ville aldrig tage en opgave hvis ikke vi vidste, at vi kunne følge den til dørs, og stadig levere et kvalificeret stykke arbejde for dig som kunde.

Når vi bestilles af en kunde, til en opgave indenfor haveservice eller andre lignende opgaver, sørger vi altid for at få en uddybende og nødvendig snak med dig som kunde, inden opgaven påbegyndes. Her klarlægger og afklarer vi dine ønsker, og sørger samtidig for, at opgavens udfald og målsætning bliver derefter. Oftest kan samtalen om dine forventninger til den bestilte haveservice ordnes hen over telefon, men vi møder også gerne op og tager en snak. Når vi møder op så tager vi en snak på stedet med dig, hvor vi måske har bedre mulighed for, at få visualiseret og forstå enkelte problemer eller bekymringer, der kan være svære at forklare, hvis man ikke er fagkyndig. Denne fremgang skal du være hjertens velkommen til at benytte dig af, såfremt du ønsker dette.

Se mere på siden her omkring priser og ydelser.