kurer og Transportkørsel

Pålidlige og forsigtige – Dine ejendele er sikrer med os

ML Serviceteam tilbyder kurer- og transportkørsel til dig, der f.eks. spontant har købt et større møbel, men ikke har mulighed for, at have det med hjem i egen bil. Hos os har vi den enkelte kunde i fokus, og rykker først videre, når din opgave er løst med fuld værdi for pengene.

ML Serviceteam står til rådighed døgnets 24 timer, samt vi har en bil til enhver opgave. Skulle du stå og have behov for, at blot få sendt et brev med modtagelse samme dag, så klarer vi også den. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. ML Serviceteam har et ekstra godt kendskab til branchen, samt mange års erfaring i bagagen. Vi elsker hvad vi laver, og vores ambition er, at kærligheden til arbejdes skal afspejles i vores gode navn. Vi har smilegaranti, og tager gerne en snak med dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi ville udføre din opgave. Vi har erfaring med kurer- og transportkørsel af værdifulde arvestykker, malerier og andre skrøbelige værdigenstande.

Vi sørger altid for, at klarlægge den sikreste og korteste rute, så vi skal have din transporterende genstand på vejene i så kort tid som overhoved muligt. Dette sørger også for, at vi kan give den billigste pris muligt. Se vores priser under ’priser’ her på siden, der vil du også finde mere information omkring, hvilke ekstraydelser du kan tilkøbe.

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015