Transportkørsel

Pålidelig og forsvarlig transport – Dine ejendele er sikre med os

ML Serviceteam ApS tilbyder transportkørsel til dig, der f.eks. spontant har købt et større møbel, men ikke har mulighed for, at have det med hjem i egen bil. Hos os har vi den enkelte kunde i fokus, og rykker først videre, når din opgave er løst med fuld værdi for pengene.

ML Serviceteam ApS står til rådighed døgnets 24 timer, samt vi har en bil til enhver opgave. Skulle du stå og have behov for, at blot få sendt et brev med modtagelse samme dag, så klarer vi også den. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. ML Serviceteam har et ekstra godt kendskab til branchen, samt mange års erfaring i bagagen. Vi elsker hvad vi laver, og vores ambition er, at kærligheden til arbejdes skal afspejles i vores gode navn. Vi har smilegaranti, og tager gerne en snak med dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi ville udføre din opgave. Vi har erfaring med kurer- og transportkørsel af værdifulde arvestykker, malerier og andre skrøbelige værdigenstande.

Vi sørger altid for, at klarlægge den sikreste og korteste rute, så vi skal have din transporterende genstand på vejene i så kort tid som overhoved muligt. Dette sørger også for, at vi kan give den billigste pris muligt. Se vores priser under ’priser’ her på siden, der vil du også finde mere information omkring, hvilke ekstraydelser du kan tilkøbe.

Vi har hjulpet mere end

4000

Siden 2015

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Arifa Tajek
Arifa Tajek
2020-07-11
anbefaler
Super service og fantastiske mennesker, de skal stærkt anbefales👌🏼
Birgitte Dunker
Birgitte Dunker
2020-07-01
anbefaler
Tak for indsatsen i dag med min flytning fra København til Odense 👍 #godefolk #altintakt #ingenfikumdik 😀
Vivian Bønsdorff
Vivian Bønsdorff
2020-06-02
anbefaler
Kan varmt anbefales. Min flytning var i de bedste hænder og aftalen holdt til punkt og prikke. Venlige, ordentlige og dygtige👌🏻
Hans Tibet Skytte
Hans Tibet Skytte
2020-05-30
anbefaler
super service, også tidsmæssigt. kan meget stærkt anbefale firmaet til andre 👍
Thomas Bro Christensen
Thomas Bro Christensen
2020-04-27
anbefaler
Kære Memo og Emil, Tusinde Tak for hjælpen ved vores flytning idag. I knoklede på fra I kom - til I var færdige. Pernille og jeg takker jer for hjælpen. Vi kan kun varmt anbefale MLserviceteam, som flyttefirma. Profesionelle, punktlige og utrolige flinke samt rare at have hjælpende. Mange hilsner Pernille og Thomas 😊
Sead Sainoski
Sead Sainoski
2020-03-28
anbefaler
Wauw en service !!! Tusind tak til Memo & MLserviceteam ApS der kom med det samme og tilbød deres hjælp og en kundeservice der bare bare til UG med pil op !! Vil absolut anbefale dem til alle !!!
Brian Selch
Brian Selch
2018-12-07
anbefaler
Står i og skal flytte? Så kender jeg teamet :) skriv til den via deres facebook side die mere info.
Preben Dethlefsen
Preben Dethlefsen
2018-10-13
anbefaler
Tak for fantastisk god service med vores flytning!
Anette Frederiksen
Anette Frederiksen
2018-03-18
anbefaler
Tusind tak for en rigtig god hjælp �dette firma har check på det og kan varmt anbefales ���������tak fra Anette