Ejendomsservice

ML Serviceteam har en enorm erfaring, når det kommer til vedligeholdelse af ejendomme. Alt lige fra små opgaver, til generel vedligeholdelse af inde- og udendørsarealer. Hvad end det er pleje af gårdareal eller trappevask, så er ML Serviceteam rette valg for din ejendom.

Vi har en garanti for kvalitet, og leverer kun kvalificerede folk til opgaven. Vi har en høj erfaringsrate, og ingen opgave er til dato efterladt uløst. Hvad end i søger fast vicevært, eller blot et supplement til årstidernes udfordringer, så har vi det du søger, til en fair pris!

Vi sørger blandt andet for:

  • Reparationer og generel vedligeholdelse
  • Bestilling af håndværkere efter aftale med bestyrelsen
  • Udskiftning af lyskilder
  • Renholdelse, herunder fejning af gade, gård- og kælderarealer
  • Opsamling af alle slags irriterende affald
  • Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
  • Trappevask på for- og bagtrapper
  • Bortskaffelse af storskrald samt haveaffald
  • Vedligeholdelse af grønne arealer, herunder græsslåning og hækklipning
  • Snerydning- og saltning af alle arealer

Vi ved at en ejendom ikke er i én persons interesse alene. Vi sørger for, at det der bliver dikteret også bliver leveret til aftalt tid, så vi hele tiden får vedligeholdt ejendommen, på bedst mulige og mest struktureret vis. Ejendomme er typisk folks hjem eller arbejdsplads. Fælles for disse to er, at folk spenderer halvdelen af deres liv i disse omgivelser. Derfor er det vigtigt, at omgivelserne er beboerne bekendt. ML Serviceteam lægger en ære i, at brugerne af arealerne bliver hørt, smilt til og small talket med, og dette gør vi hellere end gerne. Vi gør meget ud af, at få en naturlig overgang ind i jeres arbejdsgang, for på den måde også at få skabt tilliden, bruger og os imellem.

Trappevask

Vi har igennem de mange år der er gået, udført trappevask i et utal af opgange. Årets 365 dage er du sikret en stabil, grøn og bæredygtig kvalitet, når det kommer til trappevask. Vi har været i alt fra herskabsopgange til bagtrapper i arbejderklassebebyggelser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud alene på trappevask. Vi ser frem til at betjene dig.

Vores ambition er, altid at have en tæt og transparent kommunikation med vores kunde. Fundamentet for dette er, at vores medarbejdere er opsøgende, og at vi stiller en ekstern person på centralen til rådighed, hvis du har indvendinger, der kan være ubehagelige at tage person til person, med de pågældende medarbejdere vi måtte have udsendt til opgaven. Vi mener nemlig, at god kommunikation er det bedste grundlag for, at vi kan leve op til dine forventninger til netop trappevask.

Trapper og generelt opgange er ofte befærdede steder. Det er vigtigt at hygiejnen holdes i dette område, da mange forskellige slags støv, partikler og snavs vil befinde sig særligt her. Vi har mange års ekspertise og erfaring med trappevask over hele Sjælland, og alle vores medarbejdere er kompetente, ambitiøse og viljestærke fagfolk. Dette er din garanti for, at ML Serviceteam er rette valg til din trappevask.

Vi tilbyder sammen med trappevask også, at pudse vinduer i opgangen, rengøre vindueskarme, rengøre trappegelænder og hvad der ellers måtte høre til din opgang. Basis rengøring anbefaler vi månedligt, for at få renset luft og aura i opgangen. Dette sikrer en god oplevelse, når en beboer befinder sig i opgangen. God hygiejne kan også have betydning for helbred, også hvorfor et fokus på netop dette er vigtigt.

Vicevært

ML Serviceteam har viceværter at uddele, til de grunde og ejendomme, der måtte have et behov for netop dette. Vores viceværter er alle serviceminded mænd, der er klar på at eksekverer, underordnet hvad du måtte have i tankerne.

At være vicevært er en stor tillidsopgave – særligt når man er den nye dreng i klassen. For mange beboer er ejendommen anset som deres også, så derfor er det et parameter vi er opmærksomme på, når vi kommer ud til et nyt sted. Det første vi gør er, at få etableret en kontakt med de beboere vi måtte møde på en opgave.

Foruden service, så er alle vores viceværter engageret folk, der alle har en brugbar faglig baggrund eller flere års erfaring. Vores viceværter er samtidig en billet til 15% rabat på alle ydelser bestilt i forlæng med opgaven. Bedre bliver det ikke, hvis det virkeligt brænder på, og en service skal bruges nu og her. Så skal der lappes huller efter serviceeftersyn, skal der slibes gulv i en lejlighed, eller skal en beboer eller et kontor bare have ny adresse? Vi er samarbejdet for det hele, og vil med glæde vise, at vores kompetencer dækker mere end, hvad man skulle antage i første omgang, når man ser på listen af ydelser.

Vores viceværter er ikke blege for, at bevæge sig ud ad nye veje, og hjælper også gerne selvom ikke alt er i vores scope. Bestiller du en vicevært igennem os, så får du ikke blot en ekstra kollega. Du får en teamplayer, der snildt kan arbejde selvstændigt, men som kender til vigtigheden af god kommunikation, når personen er ude på en opgave for en kunde.

Er du interesseret i at høre mere om vores viceværter, møde en kommende vicevært eller blot få et tilbud, så benyt formularen i bunden af denne side.


Få et tilbud