Handyman

Håndværkere er nødvendige på et tidspunkt i vores alles liv. Hvad end du skal have samlet et click køkken, have hængt hylder op, have fjernet eller opsat en væg – vi kan klare enhver opgave, stor som lille. Dette kan vi hjælpe med at få styr på. ML Serviceteam efterlader ingen kunde i stikken, når det kommer til planlægning. Underordnet hvilken opgave vi er havnet på, er vi ikke startet, uden at kunne få den i mål. Dette kræver sit forarbejde, og dér lægger vi mange kræfter, for at det hele går op i en højere enhed.

Mangler du en handyman i dit liv, så er ML Serviceteam din partner. Vi nyder tilfredse kunder, og målet er som minimum, at alle kunder skal være tilfredse. Derfor er vi tydelige i planlægningen, og i snakken med dig omkring det ønskede resultat forinden. Mødestabilitet er et must hos os også, og alle vores medarbejdere stræber efter, at være på pletten fem minutter før aftalt tid – alle bliver sendt fra centralen i god tid. Skulle en forsinkelse alligevel ske, i forbindelse med trafikuheld eller andet der som oftest ses på de danske veje, så ringer vi altid med en nyvurderet tid.

Vi er vilde med alt i håndværk, og dækker derfor hele vejen rundt. Lad os tage en snak omkring hvad vi kan gøre for dig, hvilke behov du har og hvordan vi bedst muligt får dig i mål.

Fast Handyman

Har du, din virksomhed eller din arbejdsplads brug for, at en alt-muligt-mand kommer til i ny og næ? Vi hos ML Serviceteam kan nu tilbyde dette. Vi har forståelsen for, at man kan være glad for samme person, og et samarbejde skal opbygges på et fundament af tid, tillid og kvalitet. Derfor tilbyder vi nu, at din virksomhed via centralen kan få tildelt en handyman, som kommer når behovet opstår, og går når problemet er løst.

Vores handyman kan tilkaldes døgnets 24 timer, og har derfor ingen kvaler for, at skulle løse jeres opgave når den behøver det. Prisen på vores handyman snakker vi om, men hvad sikkert er, er, at han vil koste det samme underordnet hvilken opgave han måtte blive udsat for. På denne logiske måde, kan du hurtigt regne ud hvad omkostningerne for en opgave cirka måtte blive. Ydermere kommer vores håndværker med et skøn ved alle opgavestart.

Vi kan tilbyde denne service til private og virksomheder, og til en pris der gør, at alle kan være med.
Vores mænd kommer til aftalt tidspunkt, og skulle der opstå en situation, så kompensere vi altid for denne på den ene eller anden måde. Hos ML Serviceteam er det aldrig kunden der skal bøde for de ting, kunden ikke kan være herre over, som trafikken. Af samme grund er vi kørt fra centralen i god tid, og vil typisk lande et par minutter før aftalt tid. Vi arbejder gerne i de sene timer, og helt når det passer dig. Vores handymen har forståelse for, at et arbejde kan have skæve timer, og børn skal hentes og passes herefter, derfor har vi tilrettelagt en arbejdsgang efter dit hoved, så du får så lidt bekymringer som overhoved muligt. Dette mener vi er god service, og denne type handlinger er dét vi vil huskes for, hvis ikke vores fantastiske kvalitet, erfaring og vilje til, at skabe det bedste resultat.

Ønsker du at høre hvad vi kan gøre for dig, så hiv fat i os allerede i dag!

Priser

Hos ML Serviceteam går vi op i, at vores priser er fair. Derfor tager vi ikke overpriser, og følger de gængse priser på markedet. Du kan hos os være sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer. Vi har hos ML Serviceteam gjort alle vores priser overkommelige, og vil du høre nærmere er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos ML Serviceteam har vi ændret den danske håndværkerbranche, ved at gøre vores priser konkurrencedygtige for alle. Ved at skære alt unødvendigt væk og nøjes med de eneste ting du måtte få brug for på din opgave, samt vi styre virksomhedens omkostninger med hård hånd, er vi i stand til at tilbyde priser, som giver fuld tilfredshed for pengene.

Mindre opgaver

Ved at hyre os til mindre handyman opgaver, benyttes kun værktøj, der kan være i en værktøjskasse, (medmindre andet er aftalt) som vi medbringer. Ingen tunge maskiner medbringes, og egne materialer anvendes. Dette er alene for dig, der har det hele selv, og ikke har de store behov.

Timepris

ML Serviceteam tilbyder at arbejde ud fra timepris fremfor fastprisaftale, hvis kunden ønsker dette. Dette er eneste løsning på uafklarede omfang af opgaver, eller hvis kunden ønsker det. Dette er hvad vi normalt fakturere pris ud fra.

Fastprisaftale

Med en fastprisaftale fra ML Serviceteam får du en fast pris at forholde dig til for hele opgaven. Dette er som kunde din tryghed for, at alle budgetter overholdes. Dette kræver dog, at vi kan planlægge omfanget af opgaven inden opgaven påbegyndes.

Ophæng og andet borearbejde

Når vi rykker ud for at slå dine møbler op, så sørger vi naturligvis for, at støv og snavs bliver fejet sammen også, så du ikke har løst støv over det hele. Vi tager ikke bunken med os, men kan flytte den til dit eget affald, hvis du har en bunke eller et sted for dette.

Mindre tilhørende jobs

ML Serviceteam tilbyder at klare småopgaver, der typisk hænger sammen med de større vi er bestilt til, med 15% rabat, hvis det bestilles i forbindelse med en anden handyman opgave. Vores grundige og ambitiøse håndværkere kan klare opgaven i et snuptag. Sørg for at få så meget af din tid bevaret til næste år, og lad os om at klare det løse i fremtiden.


Få et tilbud