Havearbejde

Med havearbejde fra ML Serviceteam får du en pålidelig, seriøs og ambitiøs partner, i missionen om at komme fra nutid til fremtidige ønsker. ML Serviceteam har enormt meget erfaring med danske haver, og har klaret selv de mest håbløse opgaver i dette erhverv. Den erfaring er vi nu klar til, at viderebringe til dig, eller måske en du kender med et ønske om, at få klaret havens mest tidskrævende, seje og tunge opgaver.

Vi har kompetencer indenfor alt fra græsslåning til hækkeklipning, plante tulipaner og meget, meget andet. Vi håndterer både små haver, men kan bestemt også klare store og mere tidskrævende opgaver, i evt. erhvervshaver eller andet du måtte have på hjertet.

Vi har en stor viden indenfor, hvordan forskellige planter, græs og andet skal behandles, og er derfor rette partner til, at rykke, fjerne eller plante det meste. Vi ville aldrig tage en opgave hvis ikke vi vidste, at vi kunne følge den til dørs, og stadig levere et kvalificeret stykke arbejde for dig som kunde.

Når vi bestilles af en kunde, til en opgave indenfor haveservice eller andre lignende opgaver, sørger vi altid for at få en uddybende og nødvendig snak med dig som kunde, inden opgaven påbegyndes. Her klarlægger og afklarer vi dine ønsker, og sørger samtidig for, at opgavens udfald og målsætning bliver derefter. Oftest kan samtalen om dine forventninger til den bestilte haveservice ordnes hen over telefon, men vi møder også gerne op og tager en snak. Når vi møder op så tager vi en snak på stedet med dig, hvor vi måske har bedre mulighed for, at få visualiseret og forstå enkelte problemer eller bekymringer, der kan være svære at forklare, hvis man ikke er fagkyndig. Denne fremgang skal du være hjertens velkommen til at benytte dig af, såfremt du ønsker dette.

Se mere på siden her omkring priser og ydelser.

Priser

Hos ML Serviceteam går vi op i, at vores priser er fair. Derfor tager vi ikke overpriser, og følger de gængse priser på markedet. Du kan hos os være sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer. Vi har hos ML Serviceteam gjort alle vores priser overkommelige, og vil du høre nærmere er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos ML Serviceteam har vi ændret den danske haveservicebranche ved at gøre vores priser konkurrencedygtige for alle. Ved at skære alt unødvendigt væk og nøjes med de eneste ting du måtte få brug for på din opgave, samt vi styre virksomhedens omkostninger med hård hånd, er vi i stand til at tilbyde priser, som giver fuld tilfredshed for pengene – og altid med en prisgaranti sammenlignet med, hvad andre flyttefirmaer tilbyder.

Mindre haveopgaver

Ved at hyre os til mindre haveopgaver, benyttes kun græsslåmaskine som du ejer. Ingen tunge maskiner medbringes, og ingen af egne midler anvendes. Dette er alene for dig, der har det hele selv, og ikke har de store behov.

Timepris

ML Serviceteam tilbyder at arbejde ud fra timepris fremfor fastprisaftale, hvis kunden ønsker dette. Dette er eneste løsning på uafklarede omfang af flytteopgaver, eller hvis kunden ønsker det. Dette er ikke hvad vi normalt giver pris ud fra.

Fastprisaftale

Med en fastprisaftale fra ML Serviceteam får du en fast pris at forholde dig til for hele opgaven. Dette er som kunde din tryghed for, at alle budgetter overholdes. Dette kræver dog, at vi kan planlægge omfanget af opgaven inden opgaven påbegyndes.

Græsslåning

Når vi rykker ud for at slå dit græs, så sørger vi naturligvis for, at det bliver skrabet sammen også, så du ikke har løst græs over det hele. Vi tager ikke bunken med os, men kan flytte den til dit eget haveaffald, hvis du har en bunke eller et sted for dette.

Mindre tilhørende jobs

ML Serviceteam tilbyder at klare småopgaver, der typisk hænger sammen med de større vi er bestilt til, med 15% rabat, hvis det bestilles i forbindelse med en anden haveserviceopgave. Vores grundige og ambitiøse haveserviceteam kan klare opgaven i et snuptag. Sørg for at få så meget af din tid bevaret til næste år, og lad os om forplejningerne.

Vores Ydelser

ML Serviceteam tilbyder et hav af haveserviceydelser. I forbindelse med en opgave er det bedst, hvis vi har så meget kendskab til den som muligt. Er du i tvivl om hvilken service der er bedst for dig, så finder du her på siden et stabilt udpluk. Finder du ikke lige den du søger, så tøv ikke med, at søge efter det. Vi står gerne til rådighed, lige meget hvilken opgave du har, så længe vi har midlerne og de fornødne kompetencer.

Listen af kompetencer og kvalifikationer opdateres løbende, og vi er konstant i vækst og udvikling på dette område. Derfor skal du holde dig opdateret her så meget som muligt, hvis du ønsker noget, vi endnu ikke kan være behjælpelige med.

Pleje af grønne arealer

ML Serviceteam er specialister i, at pleje og håndtere grønne områder. Vores folk er lynhurtige til, at spotte og fjerne ukrudt og uvelkomne plantearter, på dine arealer. Græsplæner med mange lave træer er vi også i stand til at håndtere til perfektion. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Hegnsklipning og hækklipning

Står du og har brug for folk til, at stå for din hegns- eller hækkeklipning? Lad ML Serviceteam være behjælpelige med din opgave. Vi har flere års ekspertise indenfor feltet, og dette afspejles i dit resultat! En flot hæk er dit hus ansigt udadtil. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Stubfræsning og rodfræsning

Har du brug for at få fræset en stub eller måske en trærod? Lad os hjælpe dig med opgaven. ML Serviceteam har flere års erfaring med, at håndterer netop stubbe og rødder, og kan fræse dem for dig, til ønsket resultat. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Træfældning og træbeskæring

Har du et æbletræ der står i vejen? Måske skal der være en ny udestue? Den kan vi klare i et ruf. ML Serviceteam er rette valg til, at håndtere denne type opgave. Vi har de rette fagfolk i teamet, og ville elske at kunne være behjælpelige med netop din opgave. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Ændringer i haven

Skal du have lagt kunstgræs, bygget en sø eller skal der laves et blomsterbed? ML Serviceteam bygger årligt en solid håndfuld af de nævnte ting, og kan derfor sit kram indenfor vores felt. Med flere års ekspertise og en bred historik af tilfredse kunder, så er vi det bedste valg til havearbejde. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Snerydning og saltning

Er vinteren kommet over os, og har du hele ejendommen fyldt med sne? Vi kan rydde og salte i ét hug, og vil med glæde rydde og salte din ejendom. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Beskæring af træer og buske

Har du en busk eller et træ der skal beskæres? Lad ML Serviceteam være din partner på opgaven, og hjælpe dig rette vej i mål. Det er et stort job, og kræver erfaring at udføre til perfektion. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Blad- og løvsamling på stier, parkeringspladser og plæner

Er efteråret over os, og er træerne begyndt at fælde? Blade er usunde for deres fundament under dem, der nu vil miste sollys og næring. Dette kan betyde, at græsset ikke vil få den forventede udvikling næste år. Lad os fjerne dem for dig, det behøver ikke være et stort job. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Ukrudtsbekæmpelse i bede og på befærdede belægninger

Er mælkebøtter og brændenælder alt der befinder sig synligt, hvor blomster og flot udluget jord burde være? Inden du starter, skal det væk med rødderne, dette giver det bedste resultat i fremtiden, hvilket er en stabil løsning. Vi kan klare dette for dig helt uden problemer, og helt uden, at du behøve lægge samme gejst i, at vedligeholde det næste år, som samme år der ryddes op én gang for alle. Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Rengøring af havemøbler

Er dit træhavebord blevet træt at se på? Vi kan friske det op for dig, ved at slibe og oliere det. Dine plastikmøbler kan vi fjerne alger og snavs fra, og dine glasflader pudses. Der er ikke det møbel vi ikke har kompetencerne til, at shine op til sommer. Skal vi ikke hjælpe dig? Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.

Bortskaffelse af haveaffald

Er vores job hos dig klaret? Så tager vi gerne skraldet med os, så du ikke skal se eller bekymrer dig over det. Vi har en bil stor nok til det hele, så én gangs kørsel er oftest nok. Skal vi tage skraldet for dig? Alt du skal gøre for, at høre mere om vores service er, at kontakte os via livechat i bunden, via kontaktsiden eller ved hjælp af, at søge et tilbud. Du kan også blive ringet op i venstre side af vores hjemmeside.


Få et tilbud