Mandskabsudlejning

Har du brug for et par ekstra erfarne og stærke hænder til din, tilbyder vi mandskabsudlejning af erfarent og ambitiøst mandskab. Vi har mandskab til alle håndværkerbrancher, samt arbejdsdrenge. Vi kan levere mandskab på hele Sjælland. Ønsket der mandskab udover Sjællands geografiske grænser, vil vi tage et tillæg, baseret på hvor opgaven befinder sig i verdenen.

Vi har det rette mandskab, med de rette kvalifikationer, og hænderne skruet rigtigt på. Vi taler både til store og små virksomheder her, og ingen opgave er for stor eller for lille for ML Serviceteam. Vores mandskab møder op til aftalt tid, med det udstyr de måtte få brug for. Alt du skal have klart, er en plan de kan eksekvere på – resten klarer vi.

​Alle vores fagfolk er håndplukket udefra kompetencer og ikke løn. Dette gør, at vi med sikkerhed kan sende folk ud, der er villige til, at leverer dét ekstra. Dette gavner både du som resultatmodtager, men også os som virksomhed. Noget vi glæder os til, at du skal føle på egen krop.

Hos ML Serviceteam lægger vi et stort fokus på at kunne levere mandskabsudlejning til branchens skarpeste priser. Et af vores mange mål er, at levere arbejdskraft, som passer til netop din opgave og dine behov. Derfor sørger vi for, at have et bredt udvalg af medarbejdere med alle de mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde samt erhvervserfaringer man behøver i erhvervet, så vi kan løse vores kunders mange mange forskellige opgaver. Vi leverer altid det personale vi vurderer bedst til din opgave, udefra en samtale med dig. Mandskabets pris afhænger af volumen, tid og antal af fagfolk du ønsker bestilt.

Kontakt os i dag og hør mere om ML Serviceteam mandskabsudlejning.

Hos ML Serviceteam er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 25 72 73 11, hvor vi står klar til at besvare på dine spørgsmål, og vi kan stille mandskab til rådighed med få timers varsel. Står du i en absurd presset og stressende situation, og har du brug for ML Serviceteam, hvor du mangler mandskab til at udføre en eller flere opgaver, så kan vi stille vores medarbejdere til rådighed for dig og din virksomhed. Vores medarbejdere er altid motiveret på bedst mulig vis, og vi sørger for, at de medarbejdere, vi stiller til rådighed for dig, har kompetencer til at løse netop dine opgaver til aftalt tide.

Mandskabet

Oprydning – Byggeplads

Vi har flere oprydder-folk, der er klar på at rydde op på din byggeplads, efter dine håndværkere eller noget helt tredje. Ingen opgave er her for stor eller for lille. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Flyttefolk

Flytning er efterhånden vores varemærke, hvorfor de måske bedste flyttemænd kun findes her. ML Serviceteam har års erfaring, og det har vi nu valgt at leje ud, så du på ubestemt tid kan få glæde af netop dette. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Nedrivningsfolk

Nedrivning er hårdt arbejde, derfor har vi et hold robuste, stabile og ambitiøse nedrivningsfolk klar, til hvis du får brug for dem på din næste opgave. Dette kan være en enkelt dag, eller fra start til slut af nedrivningsprocessen. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Indbæring

Mangler du et ekstra sæt hænder? Du er måske ude på en opgave, og ønsker ikke, at dit arbejde afbrydes af, konstant at skulle hente leverancer fra dine leverandører eller andet. Hyr en arbejdsdreng til at klare det for dig, så du kun skal fokusere på, hvordan tingene skal benyttes- Slid og slæb står vi for! Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Oprydning

Har du et sommerhus der ligner et bombet lokum? Måske har du haft lejet en møbleret lejlighed ud, og din udlejer har ikke behandlet den ordentligt, og efterladt en uafsluttet fest? ML Serviceteam kan klare oprydningen i et snuptag. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Maler (Faglært)

Står du og skal flytte, overraske kæresten eller noget helt andet? Få en maler til at klare sagen. En erfaren maler med uddannelsesbaggrund kender til materialer og vigtigheden af et solidt resultat. Lad dette afspejle sig i glæden af, at have en nymalet væg. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Renovering

ML Serviceteam kan stå for alle typer renovering – alt fra VVS til tømrerarbejde. Hvad end du ønsker renoveret, tager vi gerne en snak med dig omkring, hvorfor vi er den rette til opgaven. Før vi kan fortælle mere om dette, skal vi kende til din kommende renovering. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Rengøring

Vi udlejer rengøringsmænd og kvinder, til enhver rengøringsopgave. Vores fagfolk elsker deres fag, og ingen steder er beskidte, når vi går derfra. Dette kan klares indenfor betegnelsen ’hurtig’, da vores fagfolk har års erfaring i bagagen. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Ejendomsservice

Mangler du ekstra hænder i en periode til ejendomsservice? Dette kan ML Serviceteam levere. Vi har flere mænd til rådighed, der kan varetage selv den største opgave i måtte imødegå. Har du brug for erfaren hjælp? Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Oprydning af affald

Har du haft gang i et projekt, der har levnet en masse tilbageblivende affald, indpakningspapir og byggestumper? Lad os hjælpe dig med at få det af vejen, så freden i nabolaget kan blive opretholdt. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Rengøring af skurvogne

Har du et par skurvogne der skal pakkes væk inden næste brug, eller har de været i brug så længe, at deres hygiejne ikke kan væres bekendt mere? Så lad os rengøre dem, så de igen er klar til benyttelse. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Snerydning

Når vinteren rammer, så rammer den hårdt og uventet. Dette har vi en løsning på hos ML Serviceteam. Vores snerydder kan være hos dig når det begynder at sne. Da vi selv kan tjekke vejret, behøver du ikke bestille os ud, hvis vi aftaler, at vi er der, når sneen kommer. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Lettere håndværk

Mangler du håndværkere til at bore hylder op, samle møbler eller andre småtterier, der trods alt kræver værktøj og kunnen? Kender du ikke en, kan ML Serviceteam være din samarbejdspartner. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Bortkørsel af affald

Har du en masse affald der skal køres væk? Lad os gøre det for dig, og spar den tid. Tit tager det mere tid at bøvle med, end det ville koste at få en bortskaffer til det. Med et stort kendskab indenfor reglerne i lossepladsbranchen, klarer vi den opgave, helt uden du skal tænke på, hvad der høre til hvilken container. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Forfaldende opgaver

Har du opgaver der ligger og presser på? Måske er deadline nær, og du har mistet overblikket? Lad os hjælpe dig med at få genvundet værdigheden i, at leverer en god service eller et godt produkt til tiden. Dette har en stor betydning for dine kunder, så det har det også for os. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Afrensning af vægge og badeværelser

Har du beskidte vægge, kalket badeværelse eller har du måske bare røget for lukket vinduer i et par år for meget? Brugen af et hjem, et rum eller en arbejdsplads kan afspejles i væggene. De bliver med tiden beskidte af støvpartikler, hudpartikler og meget andet, og har som alt andet brug for, at blive vakset godt og grundigt ned til tider. Dette ville vi elske at hjælpe dig med. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.

Rydning af dødsboer

Det værste der kan ske er, når en vi har kært går bort. Dette er en følelses- og overskudsmæssig tung opgave, at skulle håndtere. Især op til begravelse, og med andre familiemedlemmer sørgende og desperate for omsorg, ja så er det ikke rydning af dødsbo der ligger øverst på ønskelisten. Derfor tilbyder ml serviceteam at klare denne opgave for dig. Vi rydder gerne hele boet, eller blot de dele, i måtte ønske bortskaffet. Alt du skal gøre er, at kontakte os for en uforpligtende pris.


Få et tilbud