Rengøring – Erhverv

Er du træt af, at rengøringen på din arbejdsplads føles nytteløs? Eller er det måske bare tid til en årlig og grundig tur? Måske er der endda blevet produceret indenfor, og produktionsstøv skal vaskes af skabe, hylder og vægge på hele arbejdspladsen? ML Serviceteam er rette valg for denne slags opgaver.

Vi sender altid et smilende hold, der er klar på, at give dig den bedste service i erhvervet. Vores produkter er milde og forbrugervenlige, og vi har altid et råd eller to, så du undgår de værste snavsede syndere. Vi sætter en ære i gode resultater, og det har vi til dato altid levet op til.

Tiden vi bruger på rengøringen afhænger selvfølgeligt af dit møblement og vedligeholdelse, men ved at trække på vores mangeårige erfaring, ja så behøver det ikke koste din virksomhed en bondegård for en komplet hovedrengøring. Dette gør vi for din tryghed som kunde.

ML Serviceteam er klar over, at det er et tryghedsspørgsmål, at have en fremmed til, at rode rundt i sin virksomhed. Derfor tilbyder vi altid et meet and greet, hvor kunde og rengøringskonsulent møder hinanden, og får drukket en kop kaffe. Dette løsner tit op, og kan føre til et endnu bedre samarbejde end først antaget. Du vil samtidig blive tilknyttet en serviceleder, så du ikke behøver at skulle tage en ubehagelig samtale med rengøringskonsulenten selv, hvis der er visse forbehold du ønsker vi tager. Alle vores rengøringskonsulenter er ydermere underlagt en bindende tavshedserklæring der gør, at alt hvad vi måtte se, høre og opleve i din virksomhed, bliver i din virksomhed. Det skal evigt og altid være en rar følelse at have ML Serviceteam forbi, og vi går langt for en ren samvittighed.

Fast Aftale

Har du brug for hyppig rengøring flere gange ugentligt? ML Serviceteam kan være behjælpelige med at klare opgaven. Vi har flere kunder, der hyppigt benytter os, med faste dage og tidspunkter imellem også. Vi ved det er en tillidserklæring, at have en fremmet i sin virksomhed og gøre rent. Derfor går vi meget op i, at det er samme medarbejder til samme steder. Med en fast aftale, er det mere sandsynligt at medarbejderen der før har været forbi, er tilgængelig.

Vælger du at aftale en fast rengøringstype, på en eller flere faste ugedage, så skære vi noget af prisen også, samt den pris du får, er en pris du kan forholde dig til. Vi har ingen skjulte gebyrer.

Priser

Hos ML Serviceteam går vi op i, at vores priser er fair. Derfor tager vi ikke overpriser, og følger de gængse priser på markedet. Du kan hos os være sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer. Vi har hos ML Serviceteam gjort alle vores priser overkommelige, og vil du høre nærmere er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos ML Serviceteam vil vi ændre den danske servicebranche ved at gøre vores priser konkurrencedygtige for alle. Ved at skære alt unødvendigt væk og nøjes med de eneste ting du måtte få brug for på din opgave, samt vi styre virksomhedens omkostninger med hård hånd, er vi i stand til at tilbyde priser, som giver fuld tilfredshed for pengene.

Fastprisaftale

Med en fastprisaftale fra ML Serviceteam, får du som kunde en fast pris at forholde dig til. Vi er budgetvenlige, og du vil derfor ikke finde ekstra gebyrer. Har vi givet et tilbud, er det dén pris du har at forholde dig til.

Specialerengøring

ML Serviceteam har i fremtiden planer om specialerengøring. Dette omfatter blandt andet rengøring efter brandskader, rengøring efter skadedyr, rengøring efter vandskader mv. Priserne herfor vil blive tilgængelige på denne side, når vi åbner op for denne service.

Timepris

Beder du ikke om et fast tilbud, vil vi automatisk arbejde udefra vores timepris. Vi arbejder i halve timer, og der afregnes for hver påbegyndte halve time.

Produkter

ML Serviceteam sælger mange produkter ved ankomst. Dette kan blandt andet være:

  • Toiletpapir
  • Rengøringsmidler
  • Støvsugerposer
  • Rengøringshandsker
  • Klude og viskestykker
  • Vandforstøvere
  • Meget andet

For at høre mere om hvilke produkter vi har og hvad de koster, kan du forhøre dig ved at kontakte os. Find vores kontaktinformationer her, eller i bunden af denne side.

Alle priser er inkl. materialer og midler.


Få et tilbud

Adressen


Elevator?