Trappevask

Lad os om støv & snavs på trappen

Vi har igennem de mange år der er gået, udført trappevask i et utal af opgange. Årets 365 dage er du sikret en stabil, grøn og bæredygtig kvalitet, når det kommer til trappevask. Vi har været i alt fra herskabsopgange til bagtrapper i arbejderklassebebyggelser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud alene på trappevask. Vi ser frem til at betjene dig.

Vores ambition er, altid at have en tæt og transparent kommunikation med vores kunde. Fundamentet for dette er, at vores medarbejdere er opsøgende, og at vi stiller en ekstern person på centralen til rådighed, hvis du har indvendinger, der kan være ubehagelige at tage person til person, med de pågældende medarbejdere vi måtte have udsendt til opgaven. Vi mener nemlig, at god kommunikation er det bedste grundlag for, at vi kan leve op til dine forventninger til netop trappevask.

Trapper og generelt opgange er ofte befærdede steder. Det er vigtigt at hygiejnen holdes i dette område, da mange forskellige slags støv, partikler og snavs vil befinde sig særligt her. Vi har mange års ekspertise og erfaring med trappevask over hele Sjælland, og alle vores medarbejdere er kompetente, ambitiøse og viljestærke fagfolk. Dette er din garanti for, at ML Serviceteam er rette valg til din trappevask.

Vi tilbyder sammen med trappevask også, at pudse vinduer i opgangen, rengøre vindueskarme, rengøre trappegelænder og hvad der ellers måtte høre til din opgang. Basis rengøring anbefaler vi månedligt, for at få renset luft og aura i opgangen. Dette sikrer en god oplevelse, når en beboer befinder sig i opgangen. God hygiejne kan også have betydning for helbred, også hvorfor et fokus på netop dette er vigtigt.

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Arifa Tajek
Arifa Tajek
2020-07-11
anbefaler
Super service og fantastiske mennesker, de skal stærkt anbefales👌🏼
Birgitte Dunker
Birgitte Dunker
2020-07-01
anbefaler
Tak for indsatsen i dag med min flytning fra København til Odense 👍 #godefolk #altintakt #ingenfikumdik 😀
Vivian Bønsdorff
Vivian Bønsdorff
2020-06-02
anbefaler
Kan varmt anbefales. Min flytning var i de bedste hænder og aftalen holdt til punkt og prikke. Venlige, ordentlige og dygtige👌🏻
Hans Tibet Skytte
Hans Tibet Skytte
2020-05-30
anbefaler
super service, også tidsmæssigt. kan meget stærkt anbefale firmaet til andre 👍
Thomas Bro Christensen
Thomas Bro Christensen
2020-04-27
anbefaler
Kære Memo og Emil, Tusinde Tak for hjælpen ved vores flytning idag. I knoklede på fra I kom - til I var færdige. Pernille og jeg takker jer for hjælpen. Vi kan kun varmt anbefale MLserviceteam, som flyttefirma. Profesionelle, punktlige og utrolige flinke samt rare at have hjælpende. Mange hilsner Pernille og Thomas 😊
Sead Sainoski
Sead Sainoski
2020-03-28
anbefaler
Wauw en service !!! Tusind tak til Memo & MLserviceteam ApS der kom med det samme og tilbød deres hjælp og en kundeservice der bare bare til UG med pil op !! Vil absolut anbefale dem til alle !!!
Brian Selch
Brian Selch
2018-12-07
anbefaler
Står i og skal flytte? Så kender jeg teamet :) skriv til den via deres facebook side die mere info.
Preben Dethlefsen
Preben Dethlefsen
2018-10-13
anbefaler
Tak for fantastisk god service med vores flytning!
Anette Frederiksen
Anette Frederiksen
2018-03-18
anbefaler
Tusind tak for en rigtig god hjælp �dette firma har check på det og kan varmt anbefales ���������tak fra Anette