Trappevask

Lad os om støv & snavs på trappen

Vi har igennem de mange år der er gået, udført trappevask i et utal af opgange. Årets 365 dage er du sikret en stabil, grøn og bæredygtig kvalitet, når det kommer til trappevask. Vi har været i alt fra herskabsopgange til bagtrapper i arbejderklassebebyggelser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud alene på trappevask. Vi ser frem til at betjene dig.

Vores ambition er, altid at have en tæt og transparent kommunikation med vores kunde. Fundamentet for dette er, at vores medarbejdere er opsøgende, og at vi stiller en ekstern person på centralen til rådighed, hvis du har indvendinger, der kan være ubehagelige at tage person til person, med de pågældende medarbejdere vi måtte have udsendt til opgaven. Vi mener nemlig, at god kommunikation er det bedste grundlag for, at vi kan leve op til dine forventninger til netop trappevask.

Trapper og generelt opgange er ofte befærdede steder. Det er vigtigt at hygiejnen holdes i dette område, da mange forskellige slags støv, partikler og snavs vil befinde sig særligt her. Vi har mange års ekspertise og erfaring med trappevask over hele Sjælland, og alle vores medarbejdere er kompetente, ambitiøse og viljestærke fagfolk. Dette er din garanti for, at ML Serviceteam er rette valg til din trappevask.

Vi tilbyder sammen med trappevask også, at pudse vinduer i opgangen, rengøre vindueskarme, rengøre trappegelænder og hvad der ellers måtte høre til din opgang. Basis rengøring anbefaler vi månedligt, for at få renset luft og aura i opgangen. Dette sikrer en god oplevelse, når en beboer befinder sig i opgangen. God hygiejne kan også have betydning for helbred, også hvorfor et fokus på netop dette er vigtigt.

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015