Vicevært

Vi har mænd til inde- & udeopgaver på matriklen

ML Serviceteam har viceværter at uddele, til de grunde og ejendomme, der måtte have et behov for netop dette. Vores viceværter er alle serviceminded mænd, der er klar på at eksekverer, underordnet hvad du måtte have i tankerne.

At være vicevært er en stor tillidsopgave – særligt når man er den nye dreng i klassen. For mange beboer er ejendommen anset som deres også, så derfor er det et parameter vi er opmærksomme på, når vi kommer ud til et nyt sted. Det første vi gør er, at få etableret en kontakt med de beboere vi måtte møde på en opgave.

Foruden service, så er alle vores viceværter engageret folk, der alle har en brugbar faglig baggrund eller flere års erfaring. Vores viceværter er samtidig en billet til 15% rabat på alle ydelser bestilt i forlæng med opgaven. Bedre bliver det ikke, hvis det virkeligt brænder på, og en service skal bruges nu og her. Så skal der lappes huller efter serviceeftersyn, skal der slibes gulv i en lejlighed, eller skal en beboer eller et kontor bare have ny adresse? Vi er samarbejdet for det hele, og vil med glæde vise, at vores kompetencer dækker mere end, hvad man skulle antage i første omgang, når man ser på listen af ydelser.

Vores viceværter er ikke blege for, at bevæge sig ud ad nye veje, og hjælper også gerne selvom ikke alt er i vores scope. Bestiller du en vicevært igennem os, så får du ikke blot en ekstra kollega. Du får en teamplayer, der snildt kan arbejde selvstændigt, men som kender til vigtigheden af god kommunikation, når personen er ude på en opgave for en kunde.

Er du interesseret i at høre mere om vores viceværter, møde en kommende vicevært eller blot få et tilbud, så benyt formularen i bunden af denne side.

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Vi har flyttet for over

1200

Siden 2015

Arifa Tajek
Arifa Tajek
2020-07-11
anbefaler
Super service og fantastiske mennesker, de skal stærkt anbefales👌🏼
Birgitte Dunker
Birgitte Dunker
2020-07-01
anbefaler
Tak for indsatsen i dag med min flytning fra København til Odense 👍 #godefolk #altintakt #ingenfikumdik 😀
Vivian Bønsdorff
Vivian Bønsdorff
2020-06-02
anbefaler
Kan varmt anbefales. Min flytning var i de bedste hænder og aftalen holdt til punkt og prikke. Venlige, ordentlige og dygtige👌🏻
Hans Tibet Skytte
Hans Tibet Skytte
2020-05-30
anbefaler
super service, også tidsmæssigt. kan meget stærkt anbefale firmaet til andre 👍
Thomas Bro Christensen
Thomas Bro Christensen
2020-04-27
anbefaler
Kære Memo og Emil, Tusinde Tak for hjælpen ved vores flytning idag. I knoklede på fra I kom - til I var færdige. Pernille og jeg takker jer for hjælpen. Vi kan kun varmt anbefale MLserviceteam, som flyttefirma. Profesionelle, punktlige og utrolige flinke samt rare at have hjælpende. Mange hilsner Pernille og Thomas 😊
Sead Sainoski
Sead Sainoski
2020-03-28
anbefaler
Wauw en service !!! Tusind tak til Memo & MLserviceteam ApS der kom med det samme og tilbød deres hjælp og en kundeservice der bare bare til UG med pil op !! Vil absolut anbefale dem til alle !!!
Brian Selch
Brian Selch
2018-12-07
anbefaler
Står i og skal flytte? Så kender jeg teamet :) skriv til den via deres facebook side die mere info.
Preben Dethlefsen
Preben Dethlefsen
2018-10-13
anbefaler
Tak for fantastisk god service med vores flytning!
Anette Frederiksen
Anette Frederiksen
2018-03-18
anbefaler
Tusind tak for en rigtig god hjælp �dette firma har check på det og kan varmt anbefales ���������tak fra Anette