Bliv Vikar Hos ML ServiceTeam

Hos ML ServiceTeam søger vi ofte vikare til diverse opgaver! Vi har en bred vifte af talenter, der tilsammen dækker en bred vifte af færdigheder. Vi høre gerne fra alle kanter af uddannelses- og erfaringsaspektet.

Personlige oplysninger

Uddannelse & Erfaring

Har du erfaring fra hospital?
Har du erfaring fra psykiatri?
Har du erfaring fra hjemmepleje?
Har du erfaring fra plejehjem og- eller bofællesskaber/bosteder?

Udvidet Information

Har du kørekort? *
Ønsker du dagvagt? *
Har du egen bil? *
Ønsker du aften? *
Ønsker du nattevagt? *
Ønsker du weekendvagt? *

Upload Filer

Choose File
Choose File
Choose File
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

ML ServiceVikariat

ML ServiceTeam leder altid efter nye vikarer. Bedst af bedst er hvad vi lover vores kunder - Dette betyder en dygtig faglighed, naturligvis, men vi vægter viljen til at lære samt interessen i faget højest. Er du en, der brænder for det du laver? Vil du arbejde med de bedste i feltet? Så vil vi opfordrer dig til, at søge i formen herunder.

Vi startede mildt ud i 2015, hvorefter det har taget fart. Vi har nu haft 200+ mand igennem maskineriet, og vores vokseværk gør, at vi altid er på udkig efter nye, ambitøse og sprudlende talenter.

Vis os du er en ildsjæl, så står vi gerne klar med en række spændende og udfordrende opgaver, så du aldrig sidder stille og keder dig, når du er ude på en opgave. Vi respektere din tid og det faktum, at tid er penge for alle vores vikarer. Vi har bonusordninger hvis du som vikar får en opgave i hus, eller for skabt mersalg. Dette skaber uanede lønningshøjder, som kun du er herre over. Er du klar til at gå den ekstra mil med ML ServiceTeam? Bliv vikar i dag!

Hvorfor arbejde for ML ServiceTeam?

Vi er en familieejet virksomhed, hvilket har skabt en familieligende relation til vores mandskab også. Vi løfter i flok og har altid hinandens opbakning, når arbejdet eller privatlivet har brug for det. Vi værdsætter et smil og et hej på vejen, og vi går meget op i, at møde hinanden i øjenhøjde.

Hvad kan jeg blive hos ML ServiceTeam?

Vi tager alle typer af håndværkere, rengøringsfolk og andre knofedtsentutiaster ind. Hvis du har en særlig kunnen eller evne i en bestemt retning, så står vi gerne klar med viden og økonomi til, at få den del udviklet og tilpasset, samt din mulighed for at få dit eget ansvarsområde, hvor du har indflydelse.